asked 76.9k views
20 votes
Read the passage.

(1) Jessica’s friends always seem to stop by her house when Grandmother is in town. (2) Everyone enjoys hearing Grandmother’s amusing stories about her childhood. (3) Deeply embedded in these stories are pearls of wisdom. (4) One of her common themes involves respect. (5) Her philosophy is that respect should not be given it should be earned. (6) Jessica and her friends gain much insight from Grandmother’s stories.

Which answer correctly revises sentence 5 from the passage?
a)Her philosophy: is that respect should not be given it should be earned.
b) Her philosophy is that respect should not be given but, it should be earned.
c)Her philosophy is that respect should not be given, it should be earned.
d)Her philosophy is that respect should not be given; it should be earned.

1 Answer

6 votes

Answer:

b

Step-by-step explanation:

the answer it b

answered
User Ilalex
by
9.0k points
Welcome to Qamnty — a place to ask, share, and grow together. Join our community and get real answers from real people.