asked 225k views
23 votes
Read the passage from Act V of Hamlet.

Hamlet: Let me see.—[Takes the skull.]—Alas! poor Yorick. I knew him, Horatio; a fellow of infinite jest, of most excellent fancy; he hath borne me on his back a thousand times; and now, how abhorred in my imagination it is! my gorge rises at it. Here hung those lips that I have kissed I know not how oft.

The main topic of the passage is

anatomy.
death.
humor.
infatuation.

asked
User Seul
by
7.3k points

2 Answers

4 votes

Answer:

The main topic of the passage is DEATH

Step-by-step explanation:

got it right on edg

answered
User Sourav Singh
by
8.1k points
10 votes

Answer:

the answer is Death

Step-by-step explanation:

answered
User Beakie
by
8.7k points
Welcome to Qamnty — a place to ask, share, and grow together. Join our community and get real answers from real people.