asked 155k views
4 votes
Read the passage.

People should have dogs because dogs are much more useful than cats. Owners can get lots of exercise by walking dogs. Dogs are good at defending homes and letting their owners know when someone is at the door. Dogs can also do more tasks than cats, which prefer doing things on their own. According to the American Kennel Club, dogs can be used for hunting, herding animals, and pulling sleds. Owning a dog will make people happier, because the dog will help them when they are upset.

What evidence does the author give to support the reasons for the claim in the passage?  
O “People should have dogs because dogs are much more useful than cats.”

O “Dogs can also do more tasks than cats, which prefer doing things on their own.”

O “According to the American Kennel Club, dogs can be used for hunting, herding animals, and pulling sleds.”

O “Owning a dog will make people happier, because the dog will help them when they are upset.”

2 Answers

3 votes

Answer:

C.) “According to the American Kennel Club, dogs can be used for hunting, herding animals, and pulling sleds.”

Step-by-step explanation:

6 votes

Answer:

c

Step-by-step explanation:

answered
User NessBird
by
9.2k points

No related questions found

Welcome to Qamnty — a place to ask, share, and grow together. Join our community and get real answers from real people.