asked 152k views
5 votes
Read the passage above carefully, paying attention to the phrasing. Where were people becoming more aware of the hip hop culture?A. New York CityC. AmericaB. CanadaD. Western world

asked
User Jonnydee
by
7.5k points

1 Answer

0 votes

Answer:

The area where people were becoming more aware of the hip hop culture according to the passage is:

D. Western world

Step-by-step explanation:

  • These lines " By 1983 at the very latest, almost anyone in the Western world who watched TV, listened to records, or read newspapers was aware of this new culture sweeping in from New York City." one can simply understand that the people from the Western World were becoming more aware of the hip hop culture.

answered
User Diego Herranz
by
7.6k points
Welcome to Qamnty — a place to ask, share, and grow together. Join our community and get real answers from real people.