asked 86.4k views
8 votes
Read the passage.

The traveling messengers of the emperor find at every 25 miles of the journey a station called a “Horse Post-House.” At each of those stations used by the messengers, there is a large and handsome building for them to stay at, in which they find all the rooms furnished with fine beds and all other necessary articles in silk, and where they are provided with everything they can want.

–The Travels of Marco Polo,
Rustichello da Pisa

What does this passage suggest about China under the Yuan dynasty?

The khan’s military protected travelers.
Many people moved around to find work.
Markets hosted traders from many places.
A messenger system supported communication.

asked
User Koalaok
by
8.6k points

2 Answers

8 votes

Answer:

its d i just did the work <3:)

Step-by-step explanation:

yippe

answered
User Andrei U
by
8.9k points
8 votes

Answer:

it is D

Step-by-step explanation:

i got it right on edge

answered
User Magnus Engdal
by
7.6k points
Welcome to Qamnty — a place to ask, share, and grow together. Join our community and get real answers from real people.