asked 68.6k views
3 votes
Read the passage about an experiment on cell phone battery life.

As predicted, restricting the use of the smartphone to voice calls resulted in the lowest consumption of battery power. Even so, the researchers felt that this strategy for preserving battery life should be discounted. After all, why have a smartphone if you restrict all use of its “smart” capabilities?



What is the meaning of discounted as it is used in the passage?

A) reversed


B) reviewed


C) disregarded


D) distinguished

2 Answers

3 votes
The meaning of "discounted" as it is used in the passage is "C) disregarded."
answered
User Keyle
by
7.7k points
3 votes

Answer: C) disregarded

Step-by-step explanation:

In this context, it suggests that the researchers felt that the strategy of restricting all use of the smartphone's "smart" capabilities should be disregarded or not considered as a viable option for preserving battery life.

answered
User Tanin
by
8.2k points

No related questions found

Welcome to Qamnty — a place to ask, share, and grow together. Join our community and get real answers from real people.