asked 17.6k views
0 votes
"AT this second appearing to take the oath of the Presidential office there is less occasion for an extended address than there was at the first. Then a statement somewhat in detail of a course to be pursued seemed fitting and proper. Now, at the expiration of four years, during which public declarations have been constantly called forth on every point and phase of the great contest which still absorbs the attention and engrosses the energies of the nation, little that is new could be presented. The progress of our arms, upon which all else chiefly depends, is as well known to the public as to myself, and it is, I trust, reasonably satisfactory and encouraging to all. With high hope for the future, no prediction in regard to it is ventured."

Which rhetorical element is included in this passage from President Lincoln's Second Inaugural Address?
a. ethos
b. theme
c. thesis
d. logos

2 Answers

2 votes

Answer:

Logos :) have a great day!

Step-by-step explanation:

answered
User Zubactik
by
7.9k points
1 vote
the rhetorical element that is included in the passage is : D. Logos

We can see in the passage that Lincoln recognize the issue and address the issue with his principle of reason, logic, and judgement

hope this helps
answered
User Tourdownunder
by
9.2k points
Welcome to Qamnty — a place to ask, share, and grow together. Join our community and get real answers from real people.