asked 123k views
4 votes
(MC)

Use the text passage to answer the question.

Whatever you post online—whether a silly picture, angry comment, or sharing about a chronic illness—is there forever. Delete it all you want, but colleges and employers can and will find it. The discovery may give them a negative impression of you, stopping them from offering you admission or a job.

Which of the following is a proper summary of this text passage?




A. Whatever you post online is there forever. It can prevent you from getting a job.

B. According to the author, anything a person posts on the Internet "is there forever."

C. What a person posts online can follow them forever and negatively affect his or her future.

D. Posting personal information online, such as pictures and thoughts, cannot be permanently deleted. Others could find it, which can affect career or school options even years into the future.

asked
User Meleyal
by
8.0k points

2 Answers

1 vote

Answer: D seems like the most reasonable answer

answered
User Woodgnome
by
8.1k points
4 votes
the answer is D. you may post it off your page, but there is trails of it everywhere. nothing can be deleted.
answered
User DFW
by
8.6k points
Welcome to Qamnty — a place to ask, share, and grow together. Join our community and get real answers from real people.