asked 60.6k views
4 votes
Read the following passage

a lot of people won’t support third party candidates because they might not be affected if a third-party candidate gets into office he or she will have a hard time accomplishing anything since members of the two major parties boat together and control most things
which factor supporting the two party system does this passage describes

asked
User Frith
by
8.2k points

1 Answer

4 votes

Answer: majority rule

Step-by-step explanation:

answered
User Shad
by
7.6k points

No related questions found

Welcome to Qamnty — a place to ask, share, and grow together. Join our community and get real answers from real people.