asked 20.3k views
5 votes
The actions described in the passage would most likely be taken by which International Organization

1 Answer

5 votes

Answer:

The World Health Organization

Step-by-step explanation:

A dangerous disease is spreading rapidly around the world. It is especially harmful to countries without advanced medical technology. An international organization sends medicine to places affected by the disease, and it trains doctors in those areas to better deal with the disease's effects.

The actions described in the passage would most likely be taken by which

international organization?

A. United Nations

B. Red Cross and Red Crescent

C. North Atlantic Treaty Organization

D. World Health Organization

answered
User Rich Dougherty
by
7.1k points

No related questions found

Welcome to Qamnty — a place to ask, share, and grow together. Join our community and get real answers from real people.