asked 4.4k views
3 votes
Read the the passage from Anne Frank: A Diary of a Young Girl.

Yesterday afternoon Margot and I were having a bath here and I said, "Supposing we were to take the children who are walking past, one by one, hoist them up with a fishing rod, give them each a bath, wash and mend their clothes, and then..." Margot interrupted me, "By  tomorrow they would look just as filthy and ragged as before."
Which excerpt from the passage best supports the idea that Margot is less optimistic than Anne?



"'By tomorrow they would look just as filthy and ragged as before.'"



"'...give them each a bath, wash and mend their clothes, and then...'"



"'Supposing we were to take the children who are walking past, one by one, hoist them up with a fishing rod...'"



"Yesterday afternoon Margot and I were having a bath here..."

2 Answers

3 votes

Answer:a

Explanation:Margot is showing a pessimistic attitude towards the idea of cleaning street kids, this is shown by excerpt A.

answered
User Abdullah Danyal
by
8.5k points
4 votes

Answer:

A.

Step-by-step explanation:

Margot is showing a pessimistic attitude towards the idea of cleaning street kids, this is shown by excerpt A.

answered
User Jaskier
by
8.1k points
Welcome to Qamnty — a place to ask, share, and grow together. Join our community and get real answers from real people.