asked 228k views
24 votes
One of Japan’s top products is cars because Japanese automakers manufacture cars quickly and efficiently. However, the fuel needed to power those cars is not found in great amounts in Japan. Which of these is Japan more likely to bring in from another country: cars or fuel?

1 Answer

4 votes

Answer:

Fuel

Step-by-step explanation:

The passage states Japan makes a lot of cars already. They don't need support from other countries for the cars themselves. The passage goes on to say that there is not much fuel in Japan. That means Japan needs to rely on other countries to get that fuel.

answered
User Kyw
by
6.9k points
Welcome to Qamnty — a place to ask, share, and grow together. Join our community and get real answers from real people.