asked 230k views
0 votes
1. On average, each person in the United States and Canada uses more than 300 gigajoules (GJ, equivalent to about 60 barrels) of oil per year. By contrast, in some of the poorest countries of the world, such as Ethiopia, Nepal, and Bhutan, each person generally consumes less than 1 GJ per year.

The primary purpose of this passage is to

a. inform.

b. persuade.

c. entertain.

asked
User Jahquan
by
8.7k points

1 Answer

3 votes

Answer:

↣ A.) Inform

Step-by-step explanation:

The purpose of the passage above is evident because it aims to inform the reader the significance amount of oil utilized by many individuals per year.

. . • ☆ . ° . • °: . * ₊ ° . ☆

I hope this helps!

peachtea ^-^

answered
User Rysqui
by
8.0k points
Welcome to Qamnty — a place to ask, share, and grow together. Join our community and get real answers from real people.