asked 101k views
0 votes
Which fact from the passage would support the argument that large populations allowed civilizations to develop?

Great Zimbabwe was constructed between 1100 and 1450. The ancient monuments at Great Zimbabwe are still used as a symbol of political power. Great Zimbabwe describes the ruins of the capital of the Kingdom of Zimbabwe. At its peak, Great Zimbabwe was inhabited by more than 10,000 people.

asked
User AlexZd
by
8.7k points

2 Answers

7 votes

Answer:

you answer is D!

Step-by-step explanation:

i hope this helps!

answered
User Laney
by
8.0k points
3 votes

Answer:

D. At its peak, Great Zimbabwe was inhabited by more than 10,000 people.

Step-by-step explanation:

I just did the assignment.

Which fact from the passage would support the argument that large populations allowed-example-1
answered
User Jrad
by
7.6k points
Welcome to Qamnty — a place to ask, share, and grow together. Join our community and get real answers from real people.