menu
Qamnty
Login
Register
My account
Edit my Profile
Private messages
My favorites
Which line from the text explains why americans were surprised at the japanese attacks? the united states was at peace with that nation and, at the solicitation of japan, was st…
Ask a Question
Questions
Unanswered
Tags
Ask a Question
Which line from the text explains why americans were surprised at the japanese attacks? the united states was at peace with that nation and, at the solicitation of japan, was st…
asked
Jun 12, 2023
142k
views
1
vote
Which line from the text explains why americans were surprised at the japanese attacks? the united states was at peace with that nation and, at the solicitation of japan, was still in conversation with its government the japanese ambassador to the united states and his colleague delivered to the secretary of state a formal reply to a recent american message. the people of the united states have already formed their opinions and well understand the implications. there is no blinking at the fact that our people, our territory and our interests are in grave danger.
English
high-school
Derin
asked
by
Derin
8.1k
points
answer
comment
share this
share
0 Comments
Please
log in
or
register
to add a comment.
Please
log in
or
register
to answer this question.
1
Answer
0
votes
Answer:
the united states was at peace with that nation
Step-by-step explanation:
Fitzi
answered
Jun 16, 2023
by
Fitzi
8.0k
points
ask related question
comment
share this
0 Comments
Please
log in
or
register
to add a comment.
← Prev Question
Next Question →
Related questions
asked
Mar 4, 2024
201k
views
Discuss the meaning and tone of the underlined word in the passage below: The United States was at peace with that nation and, at the solicitation of Japan, was still in conversation with its government
Evildead
asked
Mar 4, 2024
by
Evildead
7.4k
points
English
high-school
1
answer
0
votes
201k
views
asked
Sep 24, 2020
45.5k
views
Discuss the meaning and tone of the underlined word in the passage below: The United States was at peace with that nation and, at the solicitation of Japan, was still in conversation with its government
Ovidiu Dolha
asked
Sep 24, 2020
by
Ovidiu Dolha
8.8k
points
English
middle-school
1
answer
4
votes
45.5k
views
asked
May 27, 2021
228k
views
Read this line from the text: The United States was at peace with that nation and, at the solicitation of Japan, was still in conversation with its Government and its Emperor looking toward the maintenance
ShirazITCo
asked
May 27, 2021
by
ShirazITCo
8.2k
points
English
high-school
2
answers
3
votes
228k
views
Ask a Question
Welcome to Qamnty — a place to ask, share, and grow together. Join our community and get real answers from real people.
Categories
All categories
Mathematics
(3.7m)
History
(955k)
English
(903k)
Biology
(716k)
Chemistry
(440k)
Physics
(405k)
Social Studies
(564k)
Advanced Placement
(27.5k)
SAT
(19.1k)
Geography
(146k)
Health
(283k)
Arts
(107k)
Business
(468k)
Computers & Tech
(195k)
French
(33.9k)
German
(4.9k)
Spanish
(174k)
Medicine
(125k)
Law
(53.4k)
Engineering
(74.2k)
Other Questions
Passe para a voz passiva: - Kevin asked Dennis a question -Somebody Build the house last year -She gives him a box
Who is the author of Alice's Adventures in Wonderland'??
why is mercury usually hard to see without a telescope?
Twitter
WhatsApp
Facebook
Reddit
LinkedIn
Email
Link Copied!
Copy
Search Qamnty