asked 106k views
12 votes
How does the author’s conclusion of the following passage contribute to the overall meaning of the passage.

“The average person eats about three pounds of food a day, 1,095 pounds a year. By the time you blow out the candles on your 70th birthday cake, you will have eaten 33 tons of food, or a pile about the size of six elephants. You will have pooped a pile about the size of a car!”


A. The line exaggerates how much someone will eat by the time they turn 70.

B. The line suggests that people will be the size of a car.


C. The line provides a figurative example of how much waste people produce.

D. The line discusses the energy it takes to eat 33 tons of food.

asked
User Markusk
by
8.9k points

2 Answers

12 votes
C I think but don’t take my word for it
answered
User Chris Hermut
by
8.2k points
3 votes

Answer:

C

Step-by-step explanation:

its a figure of speech

answered
User Hugo Alonso
by
7.4k points

No related questions found