asked 34.1k views
2 votes
Which is the best summary of the passage?
A
B
C
D

Which is the best summary of the passage? A B C D-example-1
asked
User Flying
by
7.9k points

1 Answer

3 votes

Answer: D: Saxophones combine features of woodwind and brass instruments, so conductors have difficulty knowing which section to put them in.

Step-by-step explanation:

In the text, it talks about how odd the saxophone is, as it is a mixture of brass instruments, and woodwinds. Then, the text talks about how most orchestras don't know where to put the saxophones, and how most saxophones are not in a classical symphony orchestra.

Hope I helped! :)

answered
User JMcCarty
by
8.3k points

No related questions found

Welcome to Qamnty โ€” a place to ask, share, and grow together. Join our community and get real answers from real people.