asked 205k views
4 votes
What is the central idea of this passage?

Ballet is a demanding art form that requires time and dedication to perfect. Ballet dancers must have great flexibility and body strength. In addition, a dancer must memorize every movement of the performance. A choreographer creates the ballet steps and helps the dancers learn them. It may take years for a dancer to refine his or her movements.

A.
Each type of ballet requires different skills.
B.
Ballet requires dancers to memorize their moves.
C.
Learning ballet takes time and effort.
D.
Choreographers design a ballet performance.

asked
User Pbsladek
by
7.4k points

1 Answer

4 votes

Answer:

The answer is C:

because the passage says "... requires time and dedication to perfect." Meaning you will spend lots of time and effort to perfect the dance.

answered
User Keremispirli
by
8.2k points
Welcome to Qamnty — a place to ask, share, and grow together. Join our community and get real answers from real people.