Final answer:
The passage aims to educate on the locations of taste buds in the human body and their function in detecting the five primary tastes, which are sweet, sour, bitter, salty, and umami. The correct option is b) Where taste buds are found.
Step-by-step explanation:
The author of the passage wants you to learn where taste buds are found. This includes not only on the tongue but also the roof of the mouth and the back of the throat. Taste buds contain taste receptor cells that enable us to detect the five primary tastes: sweet, sour, bitter, salty, and umami.
These tastes are sensed through gustatory receptors on papillae in the mouth, and taste sensations are transmitted to the brain for interpretation. A stuffy nose can interfere with our taste because the sense of smell also contributes significantly to taste.
The author wants you to learn where taste buds are found when he wrote this passage. Taste buds are located on the tongue, the roof of the mouth, and the back of the throat. They contain taste receptor cells that respond to different tastes such as sweet, salty, sour, bitter, and umami. Taste buds play a crucial role in our sense of taste.
The correct option is b) Where taste buds are found.