asked 20.9k views
3 votes
Write a Precis of the following passages reducing it to one-third of its length. (20)

5. It is very easy to acquire bad habits, such as eating too many sweets or too much food, or drinking too much fluid of any kind, or smoking. The more we do a thing, the more we tend to like doing it; and, it we do not continue to do it, we feel unhappy. This is called the force of habit, and the force of habit should be fought against.

asked
User Rubensa
by
8.0k points

1 Answer

5 votes

Final answer:

The passage emphasizes the ease of acquiring bad habits and the importance of fighting against the force of habit.


Step-by-step explanation:

The passage discusses how easily we can develop bad habits such as excessive eating, drinking, or smoking. It explains that the more we engage in a behavior, the more we enjoy it and feel unhappy when we stop. This is known as the force of habit, which needs to be resisted.


Learn more about Bad habits and the force of habit

answered
User Elba
by
7.3k points
Welcome to Qamnty — a place to ask, share, and grow together. Join our community and get real answers from real people.