asked 88.1k views
5 votes
Read the passage from Anne Frank: A Diary of a Young Girl.

The "Secret Annexe" has heard the joyful news that each person will receive an extra quarter of a pound of butter for Christmas. It says half a pound in the newspapers, but that's only for the lucky mortals who get their ration booklets from the government, not for Jews who have gone into hiding, who can only afford to buy four ration books, instead of eight.

Which excerpt from the passage best supports the idea that even good news is not as good for Anne and the others who are in hiding?

A) "The 'Secret Annexe' has heard the joyful news..."

B) "...but that's only for the lucky mortals who get their ration booklets from the government..."

asked
User ITech
by
7.8k points

2 Answers

6 votes

Answer:

The answer is B.

Step-by-step explanation:

answered
User Bijin Abraham
by
7.6k points
5 votes

Answer:b) but it is only for the lucky mortals who get their ration booklets from the government

Step-by-step explanation:

answered
User LaughingLemon
by
8.3k points
Welcome to Qamnty — a place to ask, share, and grow together. Join our community and get real answers from real people.