asked 50.9k views
5 votes
In this passage, Madison discusses the decision to

write a new Constitution.
Madison suggests that the states
were anxious to work together.
preferred to not form a confederation
would not cooperate with each other voluntarily.
would never agree to voluntarily obey any laws.

asked
User Thosphor
by
8.7k points

2 Answers

3 votes

Answer:

would not cooperate with each other voluntarily

answered
User Peter DeGregorio
by
7.7k points
1 vote

The correct answer is C) would not cooperate with each other voluntarily.

Madison suggested that the states would not cooperate with each other voluntarily.

In the passage, James Madison discusses the decision to

write a new Constitution. He said that "it was generally agreed that the objects of the Union could not be secured by any system founded on a principle of a confederation of sovereign states. A voluntary observance of the federal law by all the members could never be hoped for."

The information included in this passage is from the letter that James Madison wrote to the anti-federalist Thomas Jefferson on October 24, 1787.

answered
User Jessika
by
8.9k points
Welcome to Qamnty — a place to ask, share, and grow together. Join our community and get real answers from real people.