asked 179k views
3 votes
The two horses had just lain down when a brood of ducklings which had lost their mother filed into the barn, cheeping feebly and wandering from side to side to find some place where they would not be trodden on. Clover made a sort of wall round them with her great foreleg, and the ducklings nestled down inside it and promptly fell asleep.

What does this passage tell us most about Clover?

She is anxious.
She is timid.
She is protective.
She likes ducklings.

asked
User VanagaS
by
7.8k points

2 Answers

4 votes

I think it would be the second one She is protective !!!!

answered
User Shatera
by
7.0k points
4 votes

Answer:

She is protective.

Step-by-step explanation:

As the passage explains Clover had just laid down when the ducklings came into the barn, and when the horse realized that they needed a place to rest and Clover couldn´t find a suitable place for them to rest, he created a little nest for them by laying down and allowing them to nestled with him, this says that Clover is very protective.

answered
User Marko Kevac
by
8.4k points
Welcome to Qamnty — a place to ask, share, and grow together. Join our community and get real answers from real people.