asked 109k views
4 votes
PLEASE ANSWER Asap

Read the passage below from "Everyday Use" and answer question.

In real life I am a large, big-boned woman with rough, man-working hands. In the winter I wear flannel nightgowns to bed and overalls during the day. I can kill and clean a hog as mercilessly as a man. My fat keeps me hot in zero weather. I can work outside all day, breaking ice to get water for washing. I can eat pork liver cooked over the open fire minutes after it comes steaming from the hog. One winter I knocked a bull calf straight in the brain between the eyes with a sledge hammer and had the meat hung up to chill before nightfall.
What tone is implied by the narrator’s description in the passage above?

A) dejected
B) dignified
C) bitter
D) humorous

2 Answers

5 votes

B) dignified

The author's tone is dignified because she is showing a serious manner that she thinks is worthy of respect.

answered
User Eaglebearer
by
8.1k points
2 votes

Answer:

The tone that is implied by the narrator’s description in the passage is dignified.

Step-by-step explanation:

The woman gives a description of herself about all the things that she is able to do, and she shows them as all positive attributes of her personality and physical abilities. From her point of view and by the words she uses they are portrayed as very valuable assets, she is independent and she can manage to do whatever she needs to do.

answered
User Lil Ari
by
8.6k points
Welcome to Qamnty — a place to ask, share, and grow together. Join our community and get real answers from real people.