asked 206k views
2 votes
Analyze the passage, and name the country that the merchant lives in.

A merchant in western Europe has just received a huge delivery of spices from the East. He noticed that this delivery had arrived faster than previous deliveries. He knows the change is the result of a new land route. The route starts from his country and goes all the way to China. Now the merchant can trade these spices to the rest of Europe.
Based on the passage, the merchant is from______.

asked
User Ndmweb
by
8.5k points

2 Answers

2 votes

Answer: Rome

Step-by-step explanation:

I'm smart

answered
User Jon White
by
8.6k points
6 votes

Answer:

Rome

Step-by-step explanation:

The passage describes a land route that connected China with western Europe, this refers to the Silk Road which was developed during the Han Dynasty. We probably know it because of Marco Polo, a famous venetian explorer that used it to trade, he described all the places he visited and all the things he saw making China famous. Although the road connected a lot of countries an places, one of the principal customers of these products were the Romans. A lot of the products that were merchandised were spices like cinnamon and ginger.

answered
User Rvange
by
8.4k points
Welcome to Qamnty — a place to ask, share, and grow together. Join our community and get real answers from real people.