asked 17.2k views
5 votes
Read the passage below from “Marigolds” and answer question.

Miss Lottie’s house was the most ramshackle of all our ramshackle homes. The sun and rain had long since faded its rickety frame siding from white to a sullen gray. The boards themselves seemed to remain upright not from being nailed together but rather from leaning together, like a house that a child might have constructed from cards. A brisk wind might have blown it down, and the fact that it was still standing implied a kind of enchantment that was stronger than the elements. There it stood and as far as I know is standing yet—a gray, rotting thing with no porch, no shutters, no steps, set on a cramped lot with no grass, not even any weeds—a monument to decay.

Which quote from the passage above provide clues to the meaning of the word ramshackle?

“…from white to sullen gray.”
“There it stood and as far as I know is standing yet -”
“…like a house that a child might have constructed from cards.”
“…on a cramped lot with no grass, not even any weeds –“

2 Answers

0 votes

Answer:

“…from white to sullen gray.”

Step-by-step explanation:

i got it right

answered
User Ykh
by
8.4k points
4 votes

I would say 1:

“…from white to sullen gray.”

Hope this helps. :)

answered
User JohanB
by
8.0k points
Welcome to Qamnty — a place to ask, share, and grow together. Join our community and get real answers from real people.