asked 107k views
0 votes
The chart is from the passage "Drawn to Barre."

A 3-column table with 4 rows. Column 1 is labeled Year with entries 1830, 1880, 1890, 1900. Column 2 is labeled Barre Population with entries 2,012; 2,060; 6,790; 10,000. The third column is labeled Percent increase with entries blank, 2.4 percent, 229.6 percent, 47.3 percent.
Based on the passage, which best describes the purpose of this chart?

to emphasize how the development of unions affected the population
to show how the population of Barre decreased when stone workers arrived
to emphasize how the growth of the railroad affected the population
to show how the population of Barre decreased when it became more artistic

asked
User Turnsole
by
9.0k points

2 Answers

7 votes

Answer:

sorry if i am wrong i might be but think it is c

Explanation:

answered
User Ajinzrathod
by
7.4k points
1 vote

Answer:

I know its late but its

Step-by-step explanation:

C

answered
User Mahamutha M
by
7.2k points
Welcome to Qamnty — a place to ask, share, and grow together. Join our community and get real answers from real people.